Cerita lucah odah

Abang Ipar Menggodaku I ni bukanlah pengalaman pertamaku kerana ketika kejadian itu aku telah pun bersuami dan beranak dua. Kisahnya bermula pada suatu pagi dalam pukul 7.

Ketika itu cuma aku dan dua orang anakku yang berada di rumah. Suamiku hantar aku balik kampung sempena cuti sekolah aku seorang guru dan dia berkursus di alor setar. Emak dan ayah pula ikut rombongan ke kelantan selama tiga hari. Jadi pagi itu aku baru sudah mandi bila aku dengar abang iparkuErrysampai kat muka pintu. Masa tu aku berkemban dengan towel aje. Dia datang untuk bagi kueh yang kakakkuElla, buatkan. Mungkin ada banyak lebih agaknya.

Aku suruh dia masuk. Aku perasan dia pandang aku tak lepas-lepas. Aku mintak dia tunggu kejap sebab nak pakai baju. Tiba-tiba masa aku tengah membongkok nak pakai seluar dalam aku perasan dia dah berdiri kat belakang aku. Belum sempat aku buat apa-apa aku rasa tangan dia dah memegang pinggangku. Masa tu aku kaget tak tahu apa nak buat. Nak kata aku tak suka abang ipar aku ni tak boleh juga sebab dari dulu lagi aku dah perasan yang dia suka kat aku. Jadi aku sedikit sebanyak banggalah juga sebab masih ada orang yang bagi perhatian pada aku walaupun dah beranak dua dan badan pun dah mula gempal.

Masa dia pegang pinggang aku tu sebenar aku suka tapi aku tak boleh tunjuk yang aku suka. Sebenarnya pada masa itu aku sangat ingin di perlakukan begitu kerana suamiku telah lama tak menyentuhku. Jadi aku cuma membiarkan sahaja apa yang dibuatnya padaku. Aku dah mula khayal bila dia mula menghisap tetekku. Nafasku mula ku rasakan sesak. Perlahan-lahan dia merebahkan ku keatas katil sambil bibirnya kini merayap keatas sambil mencium leherku dan akhirnya hinggap di bibirku.

Aku yang dah mula hanyut masa itu membalas kucupannya dengan ghairah tanpa teringatkan kedua-dua anakku yang sedang terbaring tidur diruang tamu. Sambil kami berkucupan itu jarinya telah pun menjelajah pantatku dan sedang menggentel kelentitku. Aku terus hanyut….

cerita lucah odah

Aku tak tahu berapa lama aku khayal sambil memejamkan mata kerana bila aku buka mataku seketika aku dapati abang iparku telah pun menanggalkan baju dan seluarnya. Bibirnya semakin turun melepasi pusatku dan aku merasakan nikmat yang amat sangat. Pantatku telah banjir. Kemudian aku rasakan lidahnya menjilat kelentitku dan badanku mengelupur menahan geli dan merasakan nikmat yang tak pernah aku rasa dari suamiku sebelum ini. Aku terus memegang dan menarik kepalanya sambil kakiku mengepitnya.

Aku tak tahu berapa lama dia melepaskan geramnya kepadaku kerana apabila aku nak klimaks kali kedua aku peluk dia kuat-kuat dan dia pun pancut serentak dengan ku. Setelah dia puas aku tengok dia macam serba-salah dan macam rasa bersalah.

Dia pun segera pakai baju dan seluar dan dalam tergugup meminta maaf dan kemudian mengucapkan terima kasih.

cerita lucah odah

Tidak ada siapa yang tahu perkara itu sehingga kini dan kami masih lagi meneruskan aktiviti ini bila ada kesempatan. Posted by lelakighairah on February 12, in Umum. Perlahan-lahan tangan kanan Datuk L memegang tetek kiri Su dengan lembut.

Mulut Datuk L hinggap di kanan tetek Su menjilat seluruh tetek Su.

Cerita Seks Lucah Melayu

Sambil tangan kanan meramas lembut tetek kiri Su.Personal, very personal rantings. Friday, February 15, hi. Have you ever reflected on your life and realised that you need to change. A LOT. I honestly did not realised that it is possible to fell out of love with your own self. There are a lot of things that I need to work on to make yourself happy, and whole- again. Tuesday, April 26, I almost forgot how it feels like to be here. A lot has been going on with me for the past few weeks.

I feel like I have to talk to someone about this, but since the thing that has been happening is all about trust issues, I have no one to turn to. Yes not even the people outside of my circle of friends or the people at the other side of the world. So I decided to just write about it since almost nobody could trace me here.

cerita lucah odah

So here I am trying to write about it while browsing through my entries, and I see how naive I was, and it wasn't even that long ago. I even forgot that I used to write in Malay. I always thought that I haven't grown that much throughout my life, compared to my friends.

cerita lucah odah

Yet, here I am blogging again in English, trying to overcome that lil fear I had before about other people judging my English. Throughout my life, I have this thing that I have since childhood that I always try and be ignorant about it.

I have even finally learnt to control the thing, but then again it slipped once in awhile. Still Im very proud of myself as it wasn't easy to do that. Almost nobody knows about it. If they do, it's just because I had to tell them or they are in my family.

Unfortunately that day I slipped, again and the timing can never be more perfect. So i had to tell the person that was with me.Laguqq adalah situs bandarq dominoqq sakong dan poker online terpercaya di indonesia dengan minimal deposit Rp Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek- Cerita Seks Tukang Kebun Pagi itu ibuku marah-marah lagi. Hasratku untuk berkahwin dengan Azman kawan sekuliahku ditentang habis-habisan. Bapa dan ibu meminta agar aku menangguh hasratku sehingga tamat belajar dan bekerja.

Ini bermakna dua tahun lagi aku terpaksa menunggu. Azman hanya menurut kehendakku. Bagi dia bila-bila masa pun tidak menjadi halangan. Fikiranku rungsing. Aku menelefon Azman supaya segera datang ke rumahku.

Tergesa-gesa Azman datang memenuhi hasratku. Sesampainya di rumah aku mengajak Azman ke Brinchang, Cameron Highlands.

Cerita Seks Salmah

Di sana ada rumah rehat kepunyaan bapaku. Pak Salim yang ditugaskan menjaga rumah rehat tersebut menyambut kedatangan kami. Lelaki berusia an itu sudah lama bertugas di tempat tersebut. Pak Salim tinggal berdua dengan isterinya Mak Mah tinggal di bilik belakang rumah rehat bapaku yang mempunyai enam bilik.

Share this post. Berlangganan update artikel terbaru via email:. Lucy August 3, at AM. Vanny Caroline January 10, at PM.

Cerita Seks Dewasa_Kenikmatan Gadis muda saat belajar Renang

Newer Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom. Iklan Atas Artikel. Iklan Tengah Artikel 1. Iklan Tengah Artikel 2.

Pancut Didalam Bontot Awek Stim

Iklan Bawah Artikel. About Contact Privacy Policy Disclaimer.New Member Deposit Get Sunday, 10 April Seks dengan anak tuan rumah sewa. Seks dengan anak tuan rumah sewa. Seks dengan tunang orang. Sex dengan biras dalam kereta. Sudah seminggu isteriku dimasukkan ke hospital. Dia sedang menerima rawatan sakit paru-parunya. Setiap petang ada saja sanak-saudara, jauh dan dekat menziarahi isteriku di hospital. Juga tidak ketinggalan Zakiah, bekas birasku.

Abang iparku itu meninggal kerana kemalangan jalan raya dua tahun dulu. Kini Zakiah bekerja di salah sebuah pejabat kerajaan. Kedua-dua anaknya seorang berrumur 3 dan seorang lagi 5, dipelihara oleh ibu mertuaku. Yang juga bekas ibu mertuanya. Setiap hujung minggu dia balik menziarahi anak-anaknya.

Jika tidak kerana menjadi ipar, Zakiah dan isteriku adalah rakan sebaya. Sama-sama bersekolah dan membesar di kampung. Mungkin kerana itu dia datang menziarahi isteriku di hospital. Sudah tiga kali atau tiga petang dia datang menziarahi. Setiap aku bersua muka dengannya, semakin lama semakin terpikat pula aku.

Naik berahi pula aku melihat lenggang-lengguk dia berjalan terutama bahagian punggungnya yang gebu itu. Dah dua tahun dia jadi balu, tak pulak kawin-kawin? Keadaan isteriku semakin betah. Ubat yang diberi semakin menampakkan kesannya. Petang itu dah hari yang sembilan isteriku bermalam di hospital. Oleh kerana keadaannya bertambah sihat, aku balik awal ke rumah.

Semasa turun aku bersua semula dengan Zakiah di lif. Aku pelawa dia naik kereta bersamaku. Mula-mula dia menolak tetapi atas pujukanku dia mahu naik keretaku.Sekarang nie saya sudaah bekerja di salah sebuah syarikat.

Terus terang saya katakan, saya lebih suka dan cepat stim kalau melihat orang yanng sudaah berkahwin berbanding dng anak dara. Baik bini orang, janda atau Selepas saya balik dari oversea, saya di ajak bekerja oleh seorang rakan keluarga ku. So, saya dpt position yanng senior dalam companynya. Tugas di situ memerlukan saya selalu travel dan saya mmg entitle untuk Ketika itu saya sedang mengelamun menantikan bas yanng tak kunjung tiba.

Jadualnya sudah terlewat namun saya terus terpaksa menunggu krn ingin menghabiskan cuti bersama keluarga. Tiba-tiba saya tersentak oleh suara anak keciil yanng merengek Sudah pukul 6 petang. Yarna bergegas meninggalkan pejabat utk pulang ke rumah. Dia tdk mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga and menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement.

Kisah lucah ini adalah first time saya kongkek dng anak murid ku. Di sebabkan sebagai penghibur selalu pulang lewat malam, kadang kadang pagi, saya memerlukan seorang yg bolehh dipercayai untukk melindungi diri saya dari bahaya Rikha dan Keval tinggal menyewa di sebuah kampung. Keval, yanng berumur 50 tahun dan bekerja sebagai buruh kontrak menebang hutan, seringkali masuk ke hutan sehingga berhari-hari lamanya, malah kadang-kala sehingga sebulan tak balik ke Seorang perempuan cantik berusia 25 tahun, Cerita lucah ini berdasarkan pengalaman aku di Singapura ketika aku kerja.

Nama aku Jerdi. Aku mempunyai seorang setiausaha dan dua orang kerani akaun dan audit.Cerita lucah ini bermula tahun tue spm ler, dlm kelas tue ader ler sorang gadis yg bodynya fuh.

Namanya Inna dan kawan kawan panggil die Inna jer, body die macam pelakon filem blue yg saya tengok sewaktu saya cuti hunggu minggu lalu. Cuti penggal pun bermula mak, papa dan adik saya semuaya balik kampung tinggallah saya sorang2 dirumah. Smbil tangan saya gosokkan batang saya yg keras ni. Akupun capai talipon dan terus call Inna, smbil mata ku sdang tonton filem blue, tangan ku sdang meramas batang pelir ku sendiri smbil mulut ku berbual dengaan Inna. Tiba2 Inna bertanya.

Inna dengar semacam sahaja bunyi tu. Inna bertanya lagie takder orang ker dlm rumah saya ni? Inna tanya saya lagi. Aku pun kata datang ler. Aku terus duduk di sebelah dia. Saya tengak die macam tak tahan dahh ni. Dan die pun terus pegang batang saya dan ramas batang aku. Saya terus buka baju dan seluar die dan baju kecik dengaan seluar kecik. Saya ok jer.

Cerita Lucah

Die terus kangkang di atas katil aku. Inna pun terus berbunyi dengaan bermacam bunyi. Inna ingin lagi. Inna pun jawab. Kalau tak tahan joloklah lubang bontot Inna ni. Sesudah betul betul basah saya terus masukkan batangku kedalam bontot.Cerita Seks Salmah. Cerita Lucah: Salmah. Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat swasta. Kalau korang nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan bos aku ni. Kali Pertama Buat Seks. Umur aku sekarang ni dah 26 tahun dan sudah bekerja disalah sebuah syarikat swasta yang terkenal diseluruh Malaysia.

Macam remaja-remaja lain, aku pun ada gak pengalaman yang tak boleh aku lupakan masa aku remaja dulu. Kisah ni terjadi masa aku di tingkatan 5. Masa ni aku baru mula serius bercinta dengan pakwe aku ni. Umur aku 17, umur dia Masa ni dia study kat salah sebuah IPT, biasalah kan, pakwe aku ni pandai ayat, kalu setakat budak umur 17 macam aku ni mesti boleh makan punya…anyway, masa mula-mula kawan kami ayik dating dulu tapi lepas tu, dia dah mula berani pegang tangan, both of us rajin naik bas pergi dating jauh-jauh sikit sebab kalau dekat town sendiri nanti terserempak dengan sedara-mara.

Aku pun dah jadi macam ketagih benda-benda macam tu and sometimes aku yang minta. Satu hari ni, masa tu aku dah habis SPM, dia ajak aku pergi kat rumah bujan dia, aku pun masa tu tak berapa boleh pikir lagi pun terus tak menolak, sampai kat sana aku tengok rumah tu sunyi saja, housemate dia semua dah balik. Dia ajak aku masuk, aku ngikut aja. Dia tutup pintu dan senyum kat aku…mula-mula dia lepak dulu.

Dia pegang belakang tengkukku dan meneruskan ciuman ke leher dan belakang telinga, aku jadi makin hanyut, kemudian tangannya dimasukkan ke dalam t-shirt dan kali ini tangannya mula naik turun meraba bahgian belakangku, kemudian cakuk braku dibuka tangnnya mula berubah kehadapan dan meramas breastku, kemudian dia menolak aku unntuk bering di atas lantai dan menyelak bajuku hingga manampakkan breastku lalu terus dihisapnya nipple aku sehingga aku betul-betul hilang arah.

Seluruh badanku dicium dan dijilat dan bertubi-tubi dia menghisap nippleku, tangnnya pula sudah meraba masuk ke dalam jeans ku dia kemudian membuka butang jeansnya, aku mula menarik t-shirtnya keatas memberi isyarat supaya dia membuka bajunya, dia tidak membantah, semasa dia membuka butang seluarku, aku juga melakukan perkara yang sama ke atasnya.

Dengan kerjasama kedua-dua belah pihak maka kami berdua tidak dilindungi seurat benang serentak. Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, dia mula finggering dengan dua jarinya, aku makin hanyut seperti terapung-apung diudara. Aku kemudian meminta di memsukkan 3 jari untuk aku merasa lebih puas. Dia menghulurkan senjatanya ke sasaran buat kali kedua, kali ini dia berjaya memasukkan separuh daripada senjatanya ke dalam lubang ku.

Aku berjumpa dengan pakwe baru yang sekuliah denganku…orangnya baik dan beriman, aku belum melakukan apa-apa dengan pakweku yang baru ni, paling teruk, pegang tangan je, tu pun amat jarang sekali…. Dia kata semua manusia ada buat salah, benda tu dosa besar, tapi kalau bertaubat dan tekad takkan buat lagi secara haram insyallah Allah s.

Sejak berkawan dengannya aku rasa aku lebih banyak mendekati diri dengan Islam dan aku rasa sepatutnya, sesiapa yang ketagih tentang s! Ingatlah, Allah s. Zina adalah dosa besar… elakanlah dirimu dari terjebak kedalamnya. Bibirnya turun lagi ke dadaku bila selesai membuka baju ku.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *